Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa upean kattauksen mustaherukkaa, tummaa kirsikkaa, yrttejä ja pippuria. Suutuntuma on tilan tyylin mukaisesti yhtä aikaa rikkaan hedelmäinen ja raikas. Punaiset marjat ja tiivis hedelmärakenne yhdistyvät hienolla tavalla alueen viineille ominaiseen mineraalisuuteen sekä tanniinirakenteeseen. Suosittelemme avaamaan pullon hyvissä ajoin ennen tarjoilua.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat savi- ja mineraalipitoisessa maassa. Tarhojen keski-ikä on 40 vuotta ja tarhat ovat tilan vanhimpia. Rypäleet kerätään tarhoilta käsin sadonkorjuun loppuvaiheessa ja kuljetetaan kellariin, jossa ne erotellaan rangoistaan. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla parin viikon ajan. Tämän jälkeen viini pääsee kypsymään 12 kuukautta hiivasakan päällä terästankeissa.
Ruokasuositus: Mondeusen kanssa puhutaan ehdottomasti jälleen kerran ruokapöydän moniottelijasta. Tämäkin vinkku on siitä paraatiesimerkki. Kokeile vaikkapa mausteisen lihapadan tai japanilaisittain maustetun makrillin vierellä!