Tuoksu ja maku: Puhdas tuoksu antaa reilusti sitrusta, mineraalisuutta ja trooppista hedelmää. Paletilla viini on hyvin raikas ja sitruksinen, jonka makumaailmasta löytää litsiä, passionhedelmää ja mustaviinimarjaa. Mineraalinen raikkaus ja nätti hapokkuus saattelee viinin miellyttävään jälkimakuun.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat kalkki- ja mineraalipitoisessa maassa. Rypäleet kerätään tarhoilta sadonkorjuun alkuvaiheessa käsin pieniin koreihin ja kuljetetaan kellariin, jossa ne erotellaan rangoistaan. Rypäleet käyvät alkoholikäymisen terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla 15 päivän ajan. Tämän jälkeen viini kypsyy seitsemän kuukautta hiivasakan päällä. Viiniä ei kirkasteta kemiallisesti, vaan painovoiman annetaan hoitaa homma. Köynnökset, joista rypäleet kerätään ovat tilan vanhimpia ja iältään n. 50 vuotta.
Ruokasuositus: Raikkaan makuiset kala- ja äyriäisruoat ovat viinin rinnalla kotonaan. Ostereiden ja sashimin kanssa viini pääsee todella oikeuksiinsa!