Tuoksu ja maku: Hedelmäinen ja raikas tuoksu on täynnä syysomenan, sitruksien aromeita, johon yhdistyy viehkeä kukkeus. Maku jatkaa samaa energista linjaa. Tasapainoinen hapokkuus tuo viiniin upean raikkauden ja keveyden. Kompleksinen hedelmäisyys pitää homman rakenteellisena, pitkänä sekä hyvin tasapainoisena.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin eri tarhoilta ympäri keskitä Pfalzia. Maaperä tarhoilla vaihtelee savesta monipuoliseen hiekkamaahan. Korkeus tarhoilla vaihtelee 150 metristä aina 300 metriin merenpinnan yläpuolella. Souvignier Gris käy kuorien kanssa yhden päivän ajan. Alkoholikäyminen tapahtui terästankeissa, minkä jälkeen mehut jatkavat kypsymistä teräksessä. Blendaus tapahtuu kuukausi ennen pullotusta, joka tapahtuu ilman suodatusta pienellä sulfiittilisäyksellä.
Ruokasuositus: Viini toimii mainiosta sellaisenaan illanvietossa ja ruokapöydässä se istuu hyvin raikkaiden vihersalaattien ja vaikkapa savustettujen kala-annosten seurana. Myös vaaleat ja rasvaiset lihat, kuten possunniskasta valmistetut annokset menevät mukisematta alas viinin rinnalla.