Tuoksu ja maku: Upea rosé petnat, missä tuoksu antaa tukun punaisia marjoja, kuten karpaloa, villiä mansikkaa, sekä annoksen yrttipuskaa. Suussa viini on super energinen ja tuoksun yrttisyys saa vierelleen myös hentoa tekstuuria ja mausteisuutta. Super herkkullinen lopputulos, mistä raikkautta ei puutu.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan tarhoilta, missä maaperä koostuu savi- ja kalkkimaasta. Hiilihappokäyminen 100% rankojen kanssa viiden päivän ajan, 50% sai olla avonaisissa tankeissa. Kolmen päivän alkoholikäymisen jälkeen viini siirrettiin pulloon, missä se sai käydä loppuun. Uudelleen korkitus tapahtui seuraavan vuoden alussa, minkä jälkeen se sai vielä rauhottua pullossa muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Mitä mainioin seurustelu viini. Juotavuutta ei tästä viinistä puutu, mutta kokeile myös yrttimarinoitujen katkarapujen sekä raikkaiden salaattien seurana. Myös dinnerin starttaavat charcuterie-lajitelmat toimivat mainiosti.