Tuoksu ja maku: Tuoksu on raikas ja täynnä eloa. Kukkaiset elementit sekoittuvat upeasti sitruksien, kuten greipin aromeihin. Paletilla viini on kuiva ja runsaan mineraalinen. Tuoksun sitruksisuus on vahvasti myös maussa mukana. Hyvä tekstuurisuus pitää maistajan upeasti otteessaan. Nautittava kokonaisuus!
Alkuperä ja viininvalmistus: Palmento Bianco on sekoitus rypäleitä, mitkä poimitaan eri tarhoilta syyskuun aikana Etnan pohjoispuolen rinteiltä. Noin puolet Grecanicosta pääsi käymään kuorien kanssa viikon ajan. Muut rypäleet puristettiin suoraan terästankkeihin, mihin Grecanico-mehu siirrettiin myös alkoholikäymisen aikana. Alkoholikäyminen tapahtui kokonaisuudessaan teräksessä. Malolaktisen käymisen jälkeen viini sai levätä hiivasakan päällä noin viiden kuukauden ajan ennen kuin se pullotettiin ilman lisäyksiä.
Ruokasuositus: Palmento Biancossa löytyy tukea vaikka ja mille! Vahva suositus paistetulle merianturalle ruskean voin ja kapriksien kera. Kokonaisena grillattu kana sitruunan ja salvian kanssa on myös aivan huippu pari viinille! Syksyllä paahdetut maa-artisokat ja seuraksi vaikka klassinen hollandaise sekä raikkaita yrttejä toimii myös takuulla.