Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Mehukas tuoksu tarjoaa runsaasti tummien marjojen sävyttämää maanläheistä ja lempeää mausteisuutta ja hentoa tammisuutta sekä kypsää kirsikkaa. Makumaailma jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä ollen täynnä makeita marjoja, kuten karhunvatukkaa ja vadelmaa. Mausteisuus on hienosti läsnä taustalla. Runsaan puoleinen rakenne on elegantti, jossa yhdistyy hienolla tavalla hedelmäisyys, hapokkuus ja tanniinisuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun puolivälissä parhailta tarhoilta Heidebodenista, joiden maaperä on pääasiallisesti kalkkipitoista sora- sekä savimaata. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viiniä kypsytetään 225 litran käytetyissä tammitynnyreissä 18 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Lammas toimii erinomaisen hyvin viinin rinnalla. Kokeile esimerkiksi parmesanrisottoa ja yrtein marinoitua ja grillattua lammasta.