Tuoksu ja maku: Hyvin raikas ja herkullinen tuoksu tarjoaa persikan, päärynän, valkoisten kukkien ja limen aromeita sekä mineraalisuutta. Makumaailma on tuoksun tapaan hyvin raikas ja energinen. Paletilla korostuu mainiosti viinin hapokkuus samalla tuoden sen sitruksisuutta esiin. Maun loppupuolella on havaittavissa pientä pyöreyttä, mikä tuo tasapainoa napakkaan yleisilmeeseen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin syyskuun alussa. Mehu puristetaan suoraan terästankkeihin, missä alkoholi- ja malolaktinen käyminen tapahtuu. Viini pääsi kypsymään hiivasakan päällä noin kuuden kuukauden ajan ennen kuin se pullotettiin.
Ruokasuositus: Toimii mainiosti aperitiivina, mutta myös ruokapöydässä. Toimiva partneri niin ostereille, sinisimpukoille ja vaaleille liharuoille.