Pet’Nat Blanc

 
 

20.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Runsaasta ja raikkaasta tuoksusta on aistittavissa maanläheistä mausteisuutta sekä omenaa. Raikas suutuntuma tarjoaa freshiä omenaa ja sitruksen aromeita. Muscatin lämmin ja kevyen kukkea fiilis on myös läsnä. Muscateista Alexandria antaa viiniin sen räjähtävän runsaan tuoksun ja maun ja Petit Gran komppaa makumaailmaa tuoden siihen syvyyttä ja hienostuneisuutta.

Alkuperä ja viininvalmistus:  Rypäleet poimitaan käsin ja ovat tarkkaan valittuja. Maaperässä on vaihtelevuutta, mutta pääsääntöisesti se sisältää liuske- ja merkelikiveä, mikä tuo viiniin mineraalisuutta. Vinifkaatio kestää 3 viikkoa, jonka jälkeen viini käy loppuun pullossa ja saa kypsyä sakan päällä kuuden kuukauden ajan. Hiukan epätyypilliseen Pet’Nat -tyyliin valtaosa sakasta poistetaan samppanjamenetelmän mukaisesti jäähdyttämällä.

Ruokasuositus:  Jollyn Pet’Nat on omiaan aperitiivina ruokahalua herättämään. Toimii hienosti myös erilaisten raikkaiden alkuruokien kumppanina, kokeile vaikkapa kevyesti paahdetun makrillin ja tomaattivinegretin kanssa!

Lisätiedot

Tuottaja

Jolly Ferriol

Vuosikerta

2015

Alkoholiprosentti

12,5

Rypälelajikkeet

Muscat (50% Petit Grain, 50% Alexandrie)

Tyyppi

Kuohuviinit

Mesta

Espira de l’Agly, Roussillon, Ranska

Luokittelu

Natural