Pinot Noir

 
 

36.00€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Väri on tumman kirsikanpunainen. Tuoksu on puhdas ja tyypillinen pinot noirille; kirsikkaa, makeaa vadelmaa ja hentoa mausteisuutta. Paletilla viini on keskitäyteläinen ja hapokas. Makumaailma tarjoaa tuoksusta tuttuja aromeita, joista vadelma, kirsikka ja karpalo erottuvat erityisesti. Yrttisuus nousee esiin rosmariinin myötä ja mineraalinen ote tarjoaa hentojen tanniinien kaveriksi mukavasti hapokkuutta. Mukana on häivähdys maamaisuutta sekä mausteista fiilistä. Todella elegantti ja ryhdikäs pinot noir.

Alkuperä ja viininvalmistus:  Rypäleet poimitaan käsin ja ne kerätään syys-, lokakuun aikana. Tarhat ovat Golsin parhaimmistoa ja sijaitsevat Neusiedlerseen itäpuolella. Luonnollinen käyminen ilman lisättyä hiivaa jaetaan avonaisten sammioiden, tammitynnyreiden ja terästankkien välille. Käyminen kestää 3 viikkoa, jonka jälkeen viinin annetaan kypsyä pienissä ”barriquessa” 16 kuukautta.

Ruokasuositus: Elegantti viini, jonka rinnalla monenmoiset lihaisat annokset toimivat oivasti. Kokeile esimerkiksi possun posken ja ohrarisoton kanssa.

Lisätiedot

Tuottaja

Claus Preisinger

Vuosikerta

2017

Alkoholiprosentti

11%

Rypälelajikkeet

Pinot noir

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifikoitu biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,