pitt nat rosé

 
 

24.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottuu runsasta hedelmäisyyttä, luumua sekä punaisia marjoja. Paletilla eloisan puhtaassa makumaailmassa yhdistyvät punaiset marjat, granaattiomena sekä hillitty Blaukkarin tuoma mausteisuus. Raikas hapokkuus tekee kokonaisuudesta herkullisen nautittavan ja virtaviivaisen puhtaan.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun loppupuolella eri tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti hiekkamaata. Rypäleet erotellaan rangoistaan ja murskataan kevyesti. Vinifikaatio tapahtuu teräksessä luonnollisilla hiivakannoilla. Käymisen ollessa kesken viini pullotetaan, jolloin kuplat saadaan vangittua mukaan. Viiniin ei ole lisätty lainkaan sulfiitteja. Viini edustaa hienolla tavalla Golsin alueen terroiria ja rypäsekoite on kuplivissa erittäin mielenkiintoinen.

Ruokasuositus: Hiukan viilennettynä oiva kumppani monenmoisille kylmille alkupaloille. Myös lempeät, grillatut ruoat toimivat hyvin viinin rinnalla. Viini on myös hyvä korvike skumpalle vaikkapa aperitiivina!

Lisätiedot

Tuottaja

PITTNAUER – Brigitte & Gerard Pittnauer

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

blaufränkisch, merlot, syrah

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Tyyppi

Kuohuviinit, Rose

Luokittelu

Natural