Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottuu selvästi kirsikkaa sekä punaista marjaa. Suussa tasapainoinen makumaailma rakentuu mehukkaiden punaisten marjojen ja runsaan hedelmäisyyden yhdistelmään. Paletilla viini omaa poulsardista tutun hapokkuuden, joka yhdistyy hienolla tavalla rypäleen maukkaan moniulotteiseen makumaailmaan. Myös kevyt Juran robustisuus on läsnä ja silkkiset tanniinit tuntuvat juuri ja juuri taustalla.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin elokuun loppupuolella tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti hedelmällistä savimaata. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla ja maseraatio kestää 11 päivää. Tämän jälkeen viini saa kypsyä vanhoissa tynnyreissä 7 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Ruokapöydän moniottelija, joka hennon tanniinisuutensa ja runsaan hedelmäisyytensä ansiosta on kuin kotonaan sekä kasvis- että liharuokien kaverina. Myös leikkelevalikoima toimii nätisti viilennetyn poulsardin rinnalla.