Tuoksu ja maku: Tuoksu on puhdas ja erittäin kutsuva. Siitä erottaa kukkaisuutta ja kypsän päärynän aromeja. Kitalaella kuiva viini raikastaa paletin ja erittäin hedelmäinen rakenne antaa rakennetta viinille. Aromeina erottuu mm. mesimarjaa ja granny smith -omenaa. Miellyttävän raikas jälkimaku kantaa pitkälle.
Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä, jossa köynnökset kasvavat, on savea ja hiekkakiveä. Viinirypäleet kerätään käsin, murskataan, erotetaan rangoistaan ja puristetaan hellävaraisesti. Viini saa käydä matalassa lämpötilassa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen viini siirretään paineistettuihin tankkeihin, jossa se käy hitaasti toisen käymisen, jolloin viiniin syntyy erittäin hienovaraiset kuplat.
Ruokasuositus: Erinomainen aperitiivi, mutta sopii hyvin myös kevyiden alkuruokien, salaattien ja antipastin mutkattomaksi kumppaniksi.