Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Tuoksu on herkullisen viettelevä ja raikas, josta aistii sitrusta, persikkaa ja nektariinia. Paletilla homma jatkuu tasapainoisen raikkaana, jossa kypsä trooppinen hedelmäisyys yhdistyy miellyttävään hapokkuuteen sekä kuorikontaktin tuomaan purutuntumaan. Alhainen alkoholi korostaa viinin juotavuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Noin 40-vuotiaat tarhat koostuvat pääsääntöisesti hiekkaisesta savimaasta. Rypäleet poimittiin syyskuun toisella viikolla. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, jossa kuoret saavat viihtyä mehun seassa viiden päivän ajan. Myös kypsytys tapahtuu terästankeissa, josta se pullotetaan ilman suodatusta ja sulfiittilisäystä.
Ruokasuositus: Ryhdikäs ja fressi pinot blanc toimii erinomaisesti mausteisten ruokien vierellä. Kokeile vaikkapa mausteista couscoussalaattia grillatun ja yrtein marinoidun kananpojan kanssa.