Rednoz

 
 

22.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Ilmeikäs tuoksu tarjoaa tummia marjoja, kirsikkaa sekä runsasta mausteisuutta. Ihastuttava maku on täynnä moniuloitteisia punaisten marjojen sävyjä. Tanniinit ovat nuorekkaat ja tuovat mukaan miellyttävää bitterisyyttä. Kokonaisvaikutelma on erittäin herkullinen ja juotava. Viini suositellaan dekantoitavaksi hetkeä ennen tarjoilua. Vuosikerta 2014 on ehdottoman juotavassa kunnossa ja säilyy kaapissa helposti muutaman vuoden.

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat graniittiperäisessä maassa. Rypäleet kerätään tarhoilta käsin pieniin koreihin ja kuljetetaan kellariin, jossa ne erotellaan rangoistaan. Rypäleet käyvät alkoholikäymisen terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla 10 päivän ajan. Tämän jälkeen viini kypsyy teräksessä10 kuukauden ajan hiivasakan päällä. Viiniin ei lisätä lainkaan sulfiitteja ja sitä ei kirkasteta tai suodateta, vaan painovoiman annetaan hoitaa homma. Köynnökset, joista rypäleet kerätään ovat n. 25 vuoden ikäisiä. Viiniä valmistetaan vuosittain noin 7500 pulloa.

Ruokasuositus: Erilaiset lihat ja kovat juustot toimivat hienosti viinin seurassa. Fredin vinkki on nauttia tätä muun muassa charcuterien sekä karitsan kareen & vihreän parsan kera.

Lisätiedot

Tuottaja

Domaine de l’Ecu

Vuosikerta

2014

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

Cabernet Sauvignon

Tyyppi

Punaiset

Mesta

La Bretonnière-la-Claye, Loire

Luokittelu

Sertifikoitu biodynaaminen
Natural

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,