Riesling (tilapäisesti loppu)

 
 

18.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa limettiä, hentoa kukkeutta ja fressiä hedelmää. Maku on runsas, jossa hedelmäinen ja mineraalinen fiilis nostaa päätään. Täysin kuiva suutuntuma korostaa viinin raikkautta entisestään. Tunnistettava riesling, jossa on kuitenkin eloisaa ja persoonallista twistiä mukana. Maltillinen holi pitää homman todella nautittavana alusta loppuun.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin lokakuun alussa palstoilta, joiden maaperä on liuskekiveä ja savea. Alueen mikroilmasto ja suuret maaperän vaihtelut luovat erinomaiset olosuhteet mielenkiintoisten ja upeiden viinien tuottamiseen. Viini käy alkoholikäymisen teräksessä ja mehu saa olla 3 päivää kuorien kanssa.  Kypsytys tapahtuu osin teräksessä ja 30% viinistä kypsyy vanhoissa tynnyreissä 7 kuukauden ajan. Viiniä ei ole suodatettu eikä kirkastettu lainkaan ja pullotuksen yhteydessä siihen tehdään pieni sulfiittilisäys.

Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini, joka toimii erityisen nätisti aasialaisten makujen kanssa. Myös perinteiset ranskalaisen keittiön kalaruoat pelittävät viinin seurassa!

Lisätiedot

Tuottaja

KRÁSNÁ HORA – Marek Vybiral

Vuosikerta

2021

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

Riesling

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Vysočina, Moravia, Tšekki

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,