Tuoksu ja maku: Syvä, kullantakeltainen väri. Huumaava tuoksu antaa rieslingin parhaita puolia: reilusti sitruksia, kepeää kukkaisuutta ja hiukan petrrolia. Maku on intensiivinen ja erittäin hienostunut, hedelmäinen ja mineraalinen samaan aikaan. Kielen päällä aistii myös pienen makeuden, joka on upeasti balanssissa hapokkuuden kanssa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin lokakuun alussa Kamptalin kuuluisilta palstoilta, kuten Gaisbergiltä ja Wechselbergiltä, joiden kivinen maaperä on optimaalinen rieslingille. Viinin käyminen on jaettu siten, että 20% viinistä käy terästankeissa ja 80% viinistä tammessa. Käyminen tapahtuu ilman lisättyä hiivaa ja se kestää 4-5 kuukautta. Viiniä kypsytetään 7 kuukautta.
Ruokasuositus: Viini on kuin luotu mausteisen aasialaisen ruoan seuralaiseksi. Myös hienot kala- ja äyriäisannokset nauttivat rieslingin seurasta.