Riesling X Gewürztraminer Fruchtsüss

 
 

16.70€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Aromikas tuoksu antaa kukkien kuten liljojen tuoksua. Mukana on myös raikasta hedelmäisyyttä ja sitrusta. Suussa viini on raikkaan hedelmäinen ja hennon parfyyminen, jossa maistuu litsin ja mangon kaltaisia eksoottisia hedelmiä. Puolikuiva maku kutsuu nauttimaan toisen lasillisen ja kokeilemaan mitä mielikuvituksellisimpia yhdistelmiä keittiössä. Jäännössokeria 17g/l.

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Etelä-Pfalzin rinteillä, noin 300 metrin korkeudessa. Maaperä on hyvin moninaista, hiekkakiveä, kalkkikiveä, punaista hiekkakiveä ja harvinaista punaista liuskekiveä. Rypäleet kerätään käsin ja ne erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Molemmat lajikkeet käyvät omillaan alkoholikäymisen luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Tämän jälkeen viinit kypsyvät hiivasakan päällä 5 kuukauden ajan ja mehut sekoitetaan pullotuksen yhteydessä.

Ruokasuositus: Gewürztraminer on kuin luotu kaakkois-aasialaisen keittiön kumppaniksi. Esimerkiksi thai-curryt rakastavat tätä viiniä. Riesling raikastaa pakettia erinomaisesti ja tuo viiniin nautittavuutta ja tasapainoa viiniin.

Lisätiedot

Tuottaja

WOLF – Mathias Wolf

Vuosikerta

2022

Rypälelajikkeet

riesling, gewürztraminer

Alkoholiprosentti

10,5%

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Birkweiler, Pfalz, Saksa

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,