Ronco Malo

 
 

23.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Keskitäyteläisestä ja herkullisesta tuoksusta erottaa selvästi kirsikkaa  ja herukkaa sekä kevyttä savuisuutta. Tuottaja Beran tyylille ominainen eläväisyys on myös tuoksussa läsnä. Viinin aromimaailma on intensiivinen eikä maanläheisyyttäkään tästä viinistä puutu. Paletitaan viini on silkkisen pehmeä, jossa . Täyteläinen makumaailma johdattaa viinin eleganttiin ja tasapainoisen pitkään jälkimakuun.

”Eloisa Barbera, joka vie mukanaa kielen, kurkun ja huomion!”.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet ovat kasvaneet ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Rypäleet on kerätty käsin tarhoilta ja fermentointi tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla, josta viini saa myös runsautta makuunsa. Viini ei näe tammea lainkaan. Käyminen tapahtuu betonitankeissa, jonka jälkeen sitä kypsytetään hiivasakan päällä 16 kuukautta.

Ruokasuositus: Kypsän hedelmän ja hienostuneen tanniinisuuden johdosta viini on monikäyttöinen erilaisille liharuoille sekä tuhdeille pastoille. Pohjois-Italian runsaan makuiset pastat, esimerkiksi jänistagliatelle ovat kotonaan tämän Barberan vierellä!

Lisätiedot

Tuottaja

Bera

Vuosikerta

2015

Alkoholiprosentti

13%

Rypälelajikkeet

Barbera

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Canelli, Piemonte, Italia

Luokittelu

Sertifikoitu luomu
Natural