Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa kukkaisia ja parfyymisiä aromeita ja häivähdyksen vadelmaa ja metsämansikkaa. Maku on kuivahko, keskitäyteläinen ja samaan aikaan todella elegantti. Pitkä maku jättää jälkeensä raikkaan tunteen, kiitos hyvien happojen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Venningenin kylän liepeillä, Keski-Pfalzin rinteillä, joiden maaperä on vaihtelevaa kalkkikiveä, savea ja hiekkakiveä. Manuaalisen harvestin jälkeen rypäleet murskataan kevyesti ja kuoret saavat maseroitua mehussa vuorokauden verran. Alkoholikäyminen tapahtuu teräksessä ja 10% mehusta siirretään neutraaleihin tynnyreihin kypsymään lopun jatkaessa kypsymistä teräksessä. Pullostus ilman suodatusta tai filtteröintiä.
Ruokasuositus: Hienostunut rosee on oivallinen seuralainen kesäiseen ruokapöytään. Se on parhaimmillaan raikkaiden salaattien, lohen ja äyriäisten kumppanina.