Rosé König (tilapäisesti loppu)

 
 

17.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Väri on kauniin vaaleanpunainen. Tuoksu antaa aimo annoksen punaisia marjoja kuten vadelmaa, punaherukkaa ja puolukkaa. Runsas maku on kuiva, keskitäyteläinen, ehdottoman fressi, missä hento mausteisuus lisää upeasti vivahteikkuutta. Hyvä hapokkuus tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä ja yleisfiilis on erittäin nautittava, johon voimakkaat punaisten marjojen aromit antavat luonnetta.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin Heideboden nimiseltä tarhalta. Tarhan maaperä on hiekkapitoista, kalkkikiveä sekä soramaata. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viini saa kypsyä hiivasakan päällä kuuden kuukauden ajan ennen pullotusta. Minimaalinen sulfiittien lisäys pullotuksen yhteydessä.

Ruokasuositus: Monikäyttöinen rosé-viini, joka toimii mainiosti terassikelien saapuessa, mutta omiaan tukemaan monia eri makumaailmoja. Kesäisen raikkaat keitot, salaatit toimivat upeasti, mutta viinissä on myös tarpeeksi rakennetta loistamaan runsaanpien kala-, sekä vaaleiden liharuokien vierellä.

Lisätiedot

Tuottaja

PITTNAUER – Gerhard ja Brigitte Pittnauer

Vuosikerta

2022

Alkoholiprosentti

11,5%

Tyyppi

Rose

Rypälelajikkeet

blaufränkisch, st. laurent

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifioitu luomu