Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa runsaasti kypsää hedelmää ja kevyttä mausteisuutta. Maku on runsas, täynnä tummia marjoja ja kypsää hedelmää. Kevyet tanniinit taustalla leventävät palettia ja lisäävät rakennetta viiniin. Välimerellisessä kokonaisuudessa on myös mainio happorakenne, millä viiniin saadaan keveyttä ja nautittavuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kolmelta eri tarhalta, joiden maaperä on pääasiallisesti savi- ja kalkkikiveä. Viini käy alkoholikäymisen kuorien kanssa, jonka jälkeen sitä maseroidaan viikon ajan. Viinistä 80% saa kypsyä 5 kuukauden ajan teräksessä ja 20% kastanjatynnyreissä ennen pullotusta. Sitä ei kirkasteta, suodateta eikä siihen lisätä sulfiitteja pullotuksen yhteydessä.
Ruokasuositus: Loistava välimerellinen viini, jonka rinnalla erilaiset mausteiset liharuoat toimivat takuuvarmasti. Testaa esimerkiksi grillattujen lihavartaiden ja BBQ-soossin kera.