Tuoksu ja maku: Raikas ja energinen tuoksu tarjoaa tukun punaisia marjoja, kuten vadelman, kirsikan ja suolatun mansikan aromeita. Taustalla komeilee myös rypäleelle ominaista yrttisyyttä, sekä mausteisuutta. Makumaailma jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä tuoden esiin viinin runsaan marjaisuuden, sekä hennon mausteisuuden mitä hieno ja miellyttävän leikkisä kuplarakenne komppaa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin Valmarecchian laaksosta noin 450 metrin korkeudesta. Alkoholikäyminen alkaa terästankeissa ja maseraatio kestää vain muutaman tunnin ajan. Kun viini siirretään pulloon, siihen lisätään saman vuosikerran rypälemehua, minkä myötä viini jatkaa käymisen loppuun pullossa.
Ruokasuositus: Seurusteluun ja pienten suolaisten vierelle. Myös täydellinen partneri pizzan valmistus iltoihin!