Sang de Corb (tilapäisesti loppu)

 
 

24.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on runsas, mausteinen ja hyvin keskittynyt. Voit havaita kypsän kirsikan, sekä hennon orvokin aromeita. Paletilla viini on runsas ja täyteläinen olematta turhan raskas. Viinistä huokuu sen kypsyys, alkoholi on tyylikkäästi integroitunut ja keveä hapokkuus taittaa sitä myös mallikkaasti. Viini on avatessaan jo huikea, mutta puhkeaa kukkaan, mitä kauemmin saa olla kosketuksissa hapen kanssa. Elegantti kokonaisuus, mistä huokuu Terra Altan historia.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin Finca Dellà del Riu nimiseltä tarhalta, jolla ikää on jo kunnioitettavat 65 vuotta. Maaperä tarhalla on kalkkipitoista savimaata. Spontaani alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, minkä jälkeen viini saa kypsyä 12 kuukauden ajan 300 litran tammitynnyreissä.

Sang de Corb (Crow’s Blood) on kunnianosoitus alueella tapahtuneeseen sisällissodan aikaiseen taisteluun “Battle of the Ebro”. Ensimmäinen vuosikerta viinistä tehtiin vuoden 2011 sadosta. 

Ruokasuositus: Hapokkuutensa myötä taittaa upeasti rasvaisia ja mausteisia makuja. Kokeile tapasklassikkoa Chorizo & Cidra, tai vaikka tyylikkään paellan kanssa.

Lisätiedot

Tuottaja

CELLER FRISACH – Francesc Ferré

Vuosikerta

2016

Alkoholiprosentti

14%

Tyyppi

Punaiset

Rypälelajikkeet

garnatxa, carignan

Mesta

Corbera d’Ebre, Terra Alta, Espanja

Luokittelu

Sertifioitu luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,