Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Hurmaava tuoksu tarjoaa reilusti sitruksia, herukanlehteä ja karviaista. Maku on intensiivinen ja raikas. Tuoksusta tutut ja tunnistettavat SB:n aromit jatkuvat paletilla, johon raikas mineraalinen hapokkuus ja hiivasakkakypsytyksen tuoma pituus antavat mainiota tasapainoa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin käsin syyskuun lopussa palstoilta, joiden kivinen ja liuskekiven muodostama maaperä on optimaalinen sauvignon blanc -rypäleille. Viini käy alkoholikäymisen teräksessä ja kuoret saavat olla mehun mukana 3 päivää. 80% mehusta jatkaa kypsymistä hiivasakan kanssa teräksessä ja 20% siirretään vanhoihin tynnyreihin, joissa mehu saa kypsyä 4 kuukauden ajan ennen blendausta. Käyminen tapahtuu ilman lisättyä hiivaa ja viiniä ei ole suodatettu eikä kirkastettu lainkaan, joten lopputulema on hennon ”cloudy”.
Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini, joka toimii mausteisten safkojen rinnalla upeasti. Myös perinteiset ranskalaisen keittiön kalaruoat pelittävät viinin seurassa varsin mallikkaasti.