Tuoksu ja maku: Tuoksu on kypsä ja hyvin raikas. Voit havaita appelsiinin, sitruunaruohon ja eksoottisen litsiluumun aromeita. Paletilla viinin hapokkuus nostaa veden kielelle, ensivaikutelman mukaan nousee parfyymisuutta ja eloisuutta sekä pyöreyttä. Hyvin tyylikäs ja tasapainoin kokonaisuus, jossa raikkaus paiskaa upeasti kättä monimuotoiselle aromimaailmalle.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin ja niitä kylmämaseroidaan yön yli. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, minkä jälkeen viini saa kypsyä hiivasakan kanssa muutamia kuukausia ja se pullotettiin keväällä 2021.
Ruokasuositus: Hyvin yleispätevä valkkari raikkaiden kala-, äyriäis-, sekä kasvisannosten seurana. Kokeile esimerkiksi voissa haudutettua valkoista parsaa, uppomunan ja hollandaisekastikkeen kumppanina. Tottakai myös Loiren-laakson vuohenmaitojuustot maistuvat viinin vierellä huikealla tavalla.