Tuoksu ja maku: Fressi tuoksu antaa sitrusta, huumaavaa kukkaisuutta a ja päärynää. Paletilla viinin runsas hedelmäisyys ja hapokkuus yhdistyvät hienosti eloisaksi paketiksi. Tuoksun antama aromimaailma toistuu myös paletilla ja mukaan hyppää hiukan omenaa ja greippiä. Muskatellerin tuoma aromaattisuus antaa paketille runsautta ja gastronomisuutta. Mineraalinen ote siivittää viinin runsaan pitkään jälkimakuun. Juotavuus on tässä viinissä todella kohillaan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin Kamptalin kuuluisilta palstoilta, kuten Gaisbergiltä, Wechselbergiltä ja Haselista, joiden kivinen ja liuskekiven muodostama maaperä on optimaalinen Grüner Veltliner ja Riesling -lajikkeille. Alueen mikroilmasto ja suuret maaperän vaihtelut jopa muutamien askelien välillä luovat erinomaiset olosuhteet mielenkiintoisten ja upeiden viinien tuottamiseen. Grüneristä 60% käy teräksessä alkoholikäymisen ja 40% siitä ja kuorien kanssa sementissä. Muskateller käy teräksessä ja se kypsyy pienissä 90 litran terästankeissa 5 kuukauden ajan. Riesling käy alkohlikäymisen suurissa terästankeissa, jossa se myös kypsyy. Käymiset tapahtuvat ilman lisättyä hiivaa. Viiniä ei ole suodatettu eikä kirkastettu lainkaan, joten lopputulema on kauniin ”cloudy”.
Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini, joka toimii myös aperitiivina. Sushi, sashimi ja kevyen mausteiset kala- ja kasvisruoat toimivat erityisen nätisti viinin rinnalla.