Tuoksu ja maku: Viini antaa kypsän ja runsaan viinin aromeita. Pähkinäisyyttä, mausteita, sekä
kuivattuja hedelmän elementtejä. Suussa viini on runsaan tanniininen, jota tuoksun hedelmä
tasapainoittaa. Maku on maanläheinen, syvä, sekä pitkä ja hyvä hapokkuus taustalta antaa
nautittavuutta. Rustiikkinen ja elegantti punkku, mikä pitää ansaitusti paikkaansa Alessandron
lippulaivaviininä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kahdelta eri tarhalta syyskuun lopussa, tarhojen
maaperä on pääasiallisesti savi- ja kalkkikiveä. Alkoholikäyminen tapahtuu teräksessä, minkä
jälkeen viiniä kypsytetään kastanjapuutynnyreissä 7 kuukautta. Viiniä ei suodateta, kirkasteta,
eikä siihen lisätä myöskään lainkaan sulfiitteja. Viiniä valmistetaan noin 1500 pulloa vuodessa.
Ruokasuositus: Lihaisat annokset ovat täysin omiaan Sinfonian kanssa. Varma veto olisi
grillattua bisteccaa ja marsalakastiketta. Vegeä ei kuitenkaan kannata ohittaa, eli kokeile vaikka
paahdetun munakoison ja savustetun paprikan kanssa.