Tuoksu ja maku: Upean runsas tuoksu antaa paljon eksoottisia- ja kypsiä kivellisiä, kuten aprikoosin ja nektarin aromeita. Paletilla viinin hedelmäisyys saa vierellensä mukavaa mausteisuutta ja pohjoisen viileys, sekä energia korostavat mainiosti sen hapokkuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Nuoret köynnökset, jotka kasvavat kalkki- ja fossiilipitoisilla tarhoilla 500-700 metrin korkeudessa. Solaris on rypäleistä ensimmäinen, joka poimitaan ja tämä tapahtuu yleensä elokuun lopulla. Kellarissa rypäleet erotetaan rangoistaan ja alkoholikäyminen tapahtuu spontaanisti omalla hiivakannalla. Mehu kypsyy 4 kuukautta neutraaleissa tammitynnyreissä ja tämän jälkeen vielä 8 kuukautta terästankeissa hiivasakan päällä. Pullotus tapahtuu ilman suodatusta tai kirkastusta seuraavan vuoden elokuussa.
Ruokasuositus: Raikkautensa ansiosta kokeile esimerkiksi sitruuna- tai kantarellirisoton kanssa. Myös mainio valinta friteeratun kanan ja runsaan majoneesin vierelle!