Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Tuoksu on täynnä kypsiä vadelmia ja hieman savuisuutta. Kitalaella aromeista erottuu metsämansikoita, vaniljaa sekä herkullista kirsikkaa. Intensiivisestä ja keskitäyteläisestä viinistä löytyy reilusti tavaraa ja pitkässä jälkimaussa on myös häivähdys karpaloa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Etelä-Pfalzin rinteillä, maksimissaan 300 metrin korkeudessa. Maaperä on kalkkikiveä. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa ja sitä kypsytetään 12 kuukautta teräksessä ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Loistava pikkulintujen, kuten peltopyyn tai kyyhkysen kanssa. Myös erinomainen tuhtien kalaruokien tai vasikan kanssa. Burgundin pata, anyone?