St. Laurent Dorflagen

 
 

18.80€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottuu selvästi yrttisyyttä ja miellyttävää mausteisuutta sekä aavistus lakritsia. Suussa tasapainoinen makumaailma rakentuu mehukkaiden punaisten marjojen ja runsaan hedelmäisyyden yhdistelmään. Paletilla viini omaa nuorista Pinot Noireista tutun ryhdikkyyden ja hapokkuuden, joka yhdistyy hienolla tavalla St.Laurentin maukkaan moniulotteiseen makumaailmaan. Myös kevyt burgundilainen robustisuus on läsnä ja pehmeät tanniinit viimeistelevät herkullisen kokonaisuuden.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun loppupuolella Goldberg ja Zwickelacker -tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti soramaata. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla ja sitä kypsytetään pienissä, käytetyissä tynnyreissä 6 kuukauden ajan. Viiniin on lisätty vain pieni määrä (15 mg/L) sulfiitteja. Viini on tyylipuhdas esimerkki Itävallan St.Laurentista ja Pittnauerin käsissä rypäleestä muovautuu herkullinen ja äärimmäisen nautittava kokonaisuus!

Ruokasuositus: Ruokapöydän moniottelija, joka kevyen tanniinisuutensa ja runsaan hedelmäisyytensä ansiosta on kuin kotonaan sekä kasvis- että liharuokien kaverina. Runsaanmakuiset kasvisruoat, kuten timjamilla ja hunajalla maustetut uunijuurekset nauttivat erityisesti viinin seurasta.

Lisätiedot

Tuottaja

Pittnauer

Vuosikerta

2015

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

St. Laurent

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifikoitu luomu