Summ (tilapäisesti loppu)

 
 

20.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Huumaavan raikas ja tyylikäs tuoksu on pullollaan omenan, sitruksien, orvokkien ja yrttien aromeita. Maku jatkaa samaa elinvoimasta linjaa! Upea mineraalisuus ja hapokkuus tuovat mainion raikkauden ja keveyden, sekä kompleksinen hedelmäisyys pitää homman rakenteellisena, pitkänä, sekä hyvin tasapainoisena.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan eri tarhoilta verrattaen aikaisin muihin nähden, tällä viinissä säilytetään sen raikkaus ja alhaisempi alkoholi. Maaperä tarhoilla vaihtelee kalkkikivestä aina hiekansekaiseen savimaahan. Korkeus tarhoilla vaihtelee 250 metristä aina 520 metriin merenpinnan yläpuolella. Bronner kävi lyhyen aikaa kuorien kanssa. Alkoholikäyminen tapahtui terästankeissa, minkä jälkeen 2/3 pääsi kypsymään neutraaleissa tammitynnyreissä. Viini pullotettiin huhtikuussa 2021 ilman suodatusta tai kirkastusta.

2020 on SUMM:in ensimmäinen valmistunut vuosikerta. Etiketin kolme eriväristä ampiaista kuvastavat viinissä käytettyjen rypäleiden väriä (Souvignier Gris on pinkki, Solaris on kevyt vihreä ja Bronner keltainen).

Ruokasuositus: Viini toimii ns. grillinlämmittäjänä, sekä loppuillan ”meditaatioviininä”. Ruokapöydässä voit hyvin kokeilla raikkaista vihersalaateista, savustettuihin kala-annoksiin. Myös vaaleat ja rasvaiset lihat, kuten possunniskasta valmistetut annokset menevät mukisematta alas.

Lisätiedot

Tuottaja

THOMAS NIEDERMAYR

Vuosikerta

2020

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

souvignier gris, bronner, solaris

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Bolzano, Alto Adige, Italia

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,