Tuoksu ja maku: Raikas ja sitruksinen tuoksu antaa vihreää omenaa, limettiä, meloonia ja vaaleaa kukkeutta. Mausta löytää trooppista hedelmää ja raikasta limeä, joka yhdistyy raikkaaseen mineraalisuuteen ja korkeaan hapokuutteen. Kaikin puolin kevyt ja eloisasti virkistävä valkoviini, joka tuo mieleen merenrannan raikkauden.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään noin 400 metrin korkeudessa sijaitsevalta tarhalta, jonka maaperä on liuskekiviä. Mehu käy spontaani käymisen teräksessä ja saa kypsyä samaisissa tankeissa 6 kuukauden ajan ennen pullotusta, joka tapahtuu kevyellä suodatuksella ja rikkilisäyksellä.
Ruokasuositus: Viini sopii hienosti yhteen raikkaiden kala- ja äyriäisruokien seuraan. Kokeile esimerkiksi etikalla marinoituja pikkukaloja tai ostereita.