Tuoksu ja maku: Viinin ensivaikutelma on hyvin raikas ja energinen, mistä voit erottaa kypsää kivellistä hedelmää sekä omenan aromeita. Makumaailma on hellävarainen, ei liian voimakas ja hyvin nautinnollinen. Tuoksun hedelmäisyys saa vierelleen runsaasti mausteisuutta, kuorikontaktin tarjoamaa tekstuurisuutta ja hienostunutta mineraalisuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viinitarhat kasvavat Amynteon alueella Pohjois-Kreikassa. Tarhat sijaitsevat 600-700 metriä merenpinnasta ja maaperä koostuu hiekasta ja savikivestä. Kontinentaali ilmastaa pitää huolen siitä, että rypäleet kypsyvät hitaasti ja varmasti. Rypäleistä Roditis poimitaan köynnöksistä, jotka ovat noin 40 vuotiaita ja Assyrtiko-köynnökset noin 10 vuotiaita. Rypäleet saavat alkoholikäydä yhdessä kuorien kanssa terästankeissa. Itse maseraatio kestää 20-25 päivää, minkä jälkeen mehu puristettiin toisiin tankkeihin, missä se kypsyi 10 kuukautta hiivasakanpäällä.
Ruokasuositus: Ehdoton ruokapöydän moniottelija, esimerkiksi grillatut kanavartaat, aiolin ja fenkoli-oliivisalaatin kanssa on mitä mainioin yhdistelmä!