Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa runsaasti marjaisuutta, hentoa mausteisuutta ja herkullista mausteisuutta. Suussa tasapainoinen ja kevyehkö makumaailma rakentuu mehukkaiden punaisten marjojen, kirsikan ja raikkaan hedelmäisyyden yhdistelmään, josta löytää myös ripauksen yrttisyyttä. Pehmeät ja hienojakoiset tanniinit tukevat hienosti raikkaan hapokasta rakennetta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin syyskuun loppupuolella eri tarhoilta Mollandsin alueelta, jonka tarhojen maaperä on kalkkiperäistä soramaata. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla ja sitä kypsytetään pienissä, käytetyissä tynnyreissä sekä teräksessä 6-12 kuukauden ajan. Viiniin on lisätty vain pieni määrä (15 mg/L) sulfiitteja. Viini on esimerkki alueen vanhasta viiniteosta, jossa erilaisten vinifikaatioiden mehut sekoitettiin keskenenään pullotuksen yhteydessä.
Ruokasuositus: Erinomaisen nautittavuuden ansiosta sopii kevyesti viilennettynä pöytään kuin pöytään. Pitkään haudutetut liharuoat, kuten Osso bucco toimii loistavasti tämän viinin vierellä.