Trollinger Pure

 
 

18.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa runsaasti punaisia marjoja ja hentoa yrttisyyttä. Nuorekkaassa maussa punaiset marjat yhdistyvät runsaaseen kirsikkaisuuteen. Mausta erottaa myös miellyttävää yrttisyyttä. Tasapainoinen happorakenne saa aikaan herkullisen nautittavan kokonaisuuden, jota korostaa maaperän mineraalinen ote. Kerrassaan mehukas paketti!

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet ovat kerätty kahdelta eri tarhalta, jossa maaperä on liuskekiveä. Alkoholikäyminen tapahtuu suuressa puusammiossa luonnollisilla hiivakannoilla. Viini saa kypsyä terästankeissa 8 kuukauden ajan, jonka jälkeen se pullotetaan ilman kirkastusta, suodatusta tai rikkilisäystä. Viinin nimen ”Pure” -sana viittaakin viininvalmistukseen kaikista luonnollisimmillaan. Pure-sarja on pitkään ollut todellakin täysin riisuttu kaikesta ylimääräisestä, etuetikettikin löysi tiensä pulloon vasta kolme vuosikertaa sitten. Ennen tätä viini myytiin janoisille württenbergiläisille suoraan kellarin ovelta, litran pullossa ja ilman etikettiä. Württenbergissä nautittava Trollinger onkin synonyymi toiselle aamiaiselle, joka nautitaan hiukan viilennettynä kahvikupista.

Ruokasuositus: Viini on erittäin monikäyttöinen kumppani muun muassa erilaisille kasvisruoille. Mehukas tyyli juttelee myös hyvin mausteisen ruoan kanssa. Lämpötilan kanssa pystyy mukavasti leikkimään ja kevyesti viilennettynä kyseessä on erittäin raikas viini. Myös kevyen paistopinnan kalat toimivat viinin rinnalla upeasti!

Lisätiedot

Tuottaja

ANDI KNAUSS

Vuosikerta

2018

Alkoholiprosentti

11%

Tyyppi

Punaiset

Rypälelajikkeet

trollinger

Mesta

Strümpfelbach, Württenberg, Saksa

Luokittelu

Sertifioitu luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,