Tuoksu ja maku: Tuoksussa korostuvat hennot punaisten marjojen aromit sekä aavistus sitrusta. Maku on täynnä hedelmäisyyttä, johon yhdistyvät sitrushedelmien aromit, kuten punainen greippi. Lisäksi löydät punaista omenaa sekä kevyttä ruusumaisuutta. Hyvin integroitunut hapokkuus kannattelee viinin eleganttiin ja herkulliseen lopputulemaan. Erittäin nautittava laaturose!
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset ovat noin 20-vuotiaita ja niitä harvennetaan runsaasti vuosittain, jotta rypäleille tarjotaan mahdollisimman optimaalinen kypsyminen. Rypäleet kerätään pieniin astioihin, jotta ne eivät pääse hajoamaan ennen kellariin päätymistä. Erottelu rangoista ja murskaaminen avoimeen altaaseen tapahtuu samantien, jonka jälkeen alkoholikäyminen teräksessä tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla. Tämän jälkeen mehua maseroidaan kuorien kanssa neljän päivän ajan. Viini saa kypsyä ensin teräksessä kuuden kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Erittäin monikäyttöinen ja -puolinen ruokaviini. Lohicheviche fenkolin kanssa osuu varmasti maaliin.