Tuoksu ja maku: Tuoksu on runsas ja se herättää maistajan aistit heti alkuunsa. Tuoksusta erottaa sitrusta, kamomillaa, tuoreita hedelmiä sekä aavistuksen hunajaa. Kitalaella viini on runsas ja pehmeä, jossa hapokkuus on hienosti balanssissa grechetton kuorikontaktin tuoman purutuntuman kanssa. Tuoksun aromien lisäksi voi aistia hiukan persikkaa ja jälkimaussa myös aprikoosia. Tasapainoinen paketti kokonaisuudessaan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin 280 metrin korkeudesta hiekkapohjaisilta tarhoilta. Molemmat rypäleet saavat käydä kuorien kanssa 3 päivän ajan terästankeissa ilman lämpötilakontrollia. Pullotus ilman suodatusta tai kirkastusta, kevyellä sulfiittilisäyksellä.
Ruokasuositus: Mahtava viini runsaampien ja mausteisempien kasvisruokien rinnalle. Myös oiva tryffelirisoton kaveri.