Tuoksu ja maku: Viinissä on runsas ja aromaattinen tuoksu, jossa erottuvat valkoiset kukat, Välimerellinen yrttisyys, valkoinen persikka ja aprikoosi. Maku on mehukas, mineraalinen ja hieman suolainen, ja siinä on kevyen fenolihappoinen suutuntuma. Jälkimkau on tasapainoinen ja pitkäkestoinen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viini on peräisin Umbrian Montefalcon alueelta, jossa viinitarhat sijaitsevat reilun 200 metrin korkeudessa merenpinnasta, koilliseen suuntautuvilla rinteillä. Sadonkorjuu tehdään käsin. Rypäleet käyvät spontaanisti luonnonhiivoilla terästankeissa, ja viini kypsyy sakan päällä 7 kuukautta terästankeissa sekä 2 kuukautta pullossa. Viiniä ei kirkasteta eikä suodateta.
Ruokasuositus: Sopii erinomaisesti äyriäisten, kuten ostereiden ja katkarapujen, sekä kevyiden kalaruokien, kuten paistetun ahvenen tai höyrytetyn turskan, kanssa.