Tuoksu ja maku: Aromaattinen tuoksu antaa persikkaa ja sitrusta. Hyvin tasapainossa oleva ja raikas hapokkuus komppaa runsaan trooppisen hedelmäistä makumaailmaa, josta ei myöskään mineraalisuutta puutu. Puhtaan makumaailman viimeistelee fressi jälkimaku.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kolmelta eri tarhalta, joiden maaperä on pääasiallisesti punaista merkelimaata. Rypälemehua kylmämaseroidaan useiden tuntien ajan, jonka jälkeen alkoholikäyminen tapahtuu teräksessä. Samaisissa terästankeissa viini myös kypsyy muutaman kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Raikas viini vie tunnelmassa suoraan lämpimään Espanjaan, josta safkoiksi nostamme bacalaon ja frito mixton, joiden suolaisuutta vinkku tasapainottaa nätistä.