Tuoksu ja maku: Täyteläisen pinkki väri. Tuoksusta erottaa raikasta marjaisuutta ja kirsikkaa. Suussa viini on kuiva ja keskitäyteläisen marjainen. Kokonaisuus on raikas ja helposti nautittava. Oiva janon sammuttaja ympäri vuoden!
Alkuperä ja viininvalmistus: Iäkkäät tarhat kasvavat Valdizarben laakossa, joka on yksi Navarran historiallisimpia alueita. Tarhoilla ei käytetä kemiallisia lannotteita tai torjunta-aineita. Maaperä on punaista ja harmaata merkelimaata, Syvemmältä maaperästä löytyy myös kalkkikiveä. Rypäleiden pitkä kasvukausi ja Atlantin aiheuttamat suuret lämpötilan vaihtelut päivän ja yön välillä saavat aikaan viiniin sen persoonallisen fiiliksen. Rypälemehua kylmämaseroidaan 12 tuntia, jonka jälkeen rose valmistetaan Saignée-menetelmällä, jossa punaviiniin valmistukseen käytettävästä mehusta valutetaan talteen ns. ensipuristus, jossa kuorikontakti ja kuorien pigmetti on hento. Tämän jälkeen viini kypsyy 3 kuukautta terästankeissa.
Ruokasuositus: Raikas ja rapsakka rosé juttelee samaa kieltä simppeleiden naposteltavien kanssa. Kokeile esimerkiksi leikkeiden ja pikkelivihannesten kera sekä bruschettan kanssa, jossa on mukana ricottaa ja prosciuttoa.