Tuoksu ja maku: Tuoksu on miellyttävän marjaisa ja kypsän hedelmäinen. Aromeista nousee esille vadelma, tummat kypsät marjat, hento yrttisyys sekä pehmeä mausteisuus. Kitalaella samettisen pehmeä ja keskitäyteläinen viini antaa tummien marjojen kuten mustaherukoiden ja luumun. Jälkimausta erottaa hentoa mausteisuutta. Maltillinen tammen käyttö antaa kokonaisuudelle leveyttä. Tanniinit ovat samettisen pehmeät.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun loppupuolella eri tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti hiekkamaata. Alkoholikäymisen jälkeen Zweigelt kypsyy 5 kuukautta käytetyissä barrique-tynnreissä kun taas Blaufränksich viettää aikansa sementissä. Blendissä on mukana pieni määrä St. Laurentia. Tämän jälkeen lajikkeet sekotetaan keskenään ja viini saa lopullisen muotonsa. Viiniä ei kirkasteta ja pullotuksen yhteydessä tehdään pieni rikkilisäys. Viini on sekoitus vuosikertoja 2016 sekä 2017.
Ruokasuositus: Monipuolinen ruokavinkku, joka menee oivasti sellaisenaan. Kokeile vaikkapa pasta Amatricianan kaverina.