Tuoksu ja Maku: Viinin tuoksumaailma on monimuotoisen runsas. Voit havaita kivellisten hedelmien, kuten persikan ja nektarin aromeita. Miellyttävä herbaalisuus on myös vahvasti läsnä. Paletilla mukaan tempautuu huikeata otetta fenolihapokkuuden myötä, joka tyylikkyydellään herauttaa viimeistään veden kielelle. Tasapainoinen loppu, missä tuoksun hedelmän aromit kantavat vinkun pitkään ja nautittavaan lopputulokseen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Nuoret tarhat, mistä rypäleet poimitaan, istutettiin 2008. Rypäleet erotetaan rangoistaan ja murskataan. Viini saa käydä kuorien kanssa 15 päivän ajan päivittäisillä ”punch-downeilla”. Kun oikea rakenne saatiin, viini pressattiin ja mehu pääsi kypsymään. Kypsyminen tapahtui yhdeksän kuukauden ajan hiivasakan päällä vanhoissa neutraaleissa tynnyreissä ennen kesän pullotusta.
Ruokasuositus: Kokeile vaikkapa kokonaisena grillattua siikaa ja tomaattisalsaa.