Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa tummia marjoja, kuten boysenmarjan, mustikan ja herukan aromeita. Myös syvä mausteisuus kumpuaa taustalta. Paletilla viini on suuntäyttävä, missä pehmeä tanniinisuus sekä tuoksun kypsä marjaisuus tukevat hyvin toisiaan. Viinissä on myös raikas hapokkuus, mikä pistää kokonaisuuden hyvin tasapainoon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun lopulla kahdelta eri tarhalta, missä köynnösten ikä ylittää kunnioitettavat 80 vuotta. Suurin osa (70%) rypäleistä poimitaan Los Cobos nimiseltä tarhalta. Köynnökset kasvavat eteläisillä rinteille, missä maaperä on hieman enemmän kalkkipitoisempaa. Lopputulos rypäleille on tältä tarhalta rakenteellisempi, syvempi ja runsaampi. Loput 30% rypäleistä poimitaan tarhalta, mikä sijaitsee hieman korkeammalla merenpinnan yläpuolella ja missä maaperä on enemmän savipitoista. Tämän tarhan anti tarjoaa lopputulokseen enemmän hapokkuutta sekä raikkautta. Kellariin päästessään rypäleet erotetaan rangoistaan ja ne saavat käydä alkoholikäymisen terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla. Kypsytys tapahtuu käytetyissä ranskalaisissa tammitynnyreissä ja viiniä kypsytetään 12 kuukauden ajan. Pullotuksen jälkeen viini saa myös rauhottua muutaman kuukauden ennen kuin se julkaistaan myyntiin.
Ruokasuositus: Mahtava tuki pitkään haudutetuille pataruuille sekä riistalle. Kokeile vaikka haudutetun karitsanpotkan ja juurespyreen vierellä.