Tuoksu ja maku: Runsaasta ja monipuolisesta tuoksusta erottaa sitrusta, kukkaisuutta sekä mineraalisuutta. Makumaailma on erittäin moniulotteinen ja runsas. Aromimaailma rakentuu kypsien hedelmien, sitruksen, mausteisuuden ja hennon mineraalisuuden liittoon. Kuorikontaktista perua oleva pehmeä tanniinisuus on nätisti taustalla. Jälkimaku viipyy suussa erittäin pitkään.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin lokakuun alussa käsin tarhoilta, joiden maaperä on vulkaanista savimaata. Ne sijaitsevat n. 600 metrin korkeudessa. Rypäleet murskataan ja kuorikontakti kestää n. 10 päivää. Viini saa kypsyä hiivasakan päällä hiekkakiviamphorassa 6 kuukauden ajan. Viini pullotetaan ilman lisättyjä sulfiitteja ja sitä ei kirkasteta eikä suodateta. Viinit myydään ainostaan magnumpulloissa.
Ruokasuositus: Viini kestää ruoalta paljon ja omiaan se on runsaan makuisten italialaishenkisten annosten seurassa. Täyteläinen Pasta al Forno on kuin omiaan ihanaisen oranssin rinnalla.