Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottaa miellyttävää etelän lämpöä ja aromimaailmassa voit havaita punaisia marjoja, kuten kirsikkaa ja savuisuutta. Suussa viinin raikkaat hapot tuovat nastaa tasapainoa mausteisuuden ja tanniinien rinnalle. Viinin maku on pitkä ja tasapainoinen, missä on juuri oikea määrä sitä maanläheisyyttä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään lokakuun lopussa käsin tarhoilta, joiden maaperä on vulkaanista savimaata. Ne sijaitsevat n. 600 metrin korkeudessa. Viini saa kypsyä hiivasakan päälle kastanjatynnyreissä 5-6 kuukauden ajan. Viini pullotetaan ilman lisättyjä sulfiitteja ja sitä ei kirkasteta eikä suodateta. Viinit myydään ainostaan magnumpulloissa.
Ruokasuositus: Mahtava illan aloittaja ja loistava kumppani eri leikkeleiden kanssa. Syksyn tullen riistaeläimet ja sieniruuat ovat huippu komppeja tämän viinin kanssa. Kokeile rohkeasti myös grillipihvin kanssa.