Vorgeschmack White (tilapäisesti loppu)

 
 

18.30€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Viini tuo tuoksussaan esiin molempien lajikkeiden parhaat puolet: mausteista yrttisyyttä, sitruksia ja Granny Smith -omenaa. Maku on raikas ja rakenteeltaan keveyhkö, aromit seuraavat tuoksua. Viipyilevä jälkimaku tuo hymyn maistajan huulille.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin Kamptalin kuuluisilta palstoilta, kuten Gaisbergiltä ja Wechselbergiltä, joiden kivinen maaperä on optimaalinen riesling ja grüner veltliner -lajikkeille. Vorgeschmack on vapaasti käännettynä  ”ensipuraisu”, viini johdattaa Arndorfereiden ja Kamptalin makumaailman upealla tavalla. Martin ja Anna eivät ole halunneet tehdä ainoastaan lajikeviiniä, vaan hakeneet täydellistä Kamptalin ilmaisua kahden alueen hienoimman lajikkeen blendaamisen kautta. Vuosikerrasta 2016 mukaan on otettu uusi tarha, jossa grüner- ja riesling rypäleet kasvavat rinnakkain, ilman tarkkaa palstajakoa. Täten viinin rypälejakauma on fiilistely ja osittain kyseessä on ns. field blend.

Ruokasuositus: Ruokapöydän moniottelija sopii monelaisten annosten seuraksi. Kokeile esimerkiksi kuningasmakrillisashmin tai kuharullan seurana.

Lisätiedot

Tuottaja

Martin & Anna Arndorfer

Vuosikerta

2021

Alkoholiprosentti

12,5%

Rypälelajikkeet

Grüner veltliner (80%) ja riesling (20%)

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Strass, Kamptal, Itävalta

Luokittelu

Luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,