Waiting for Tom Weiss

 
 

23.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Yrttisetä tuoksusta lisäksi hentoa kukkaisuutta sekä päärynää. Suussa runsas makumaailma pelaa tyylikkään kukkaisuuden ja hienon mineraalisuuden ehdoilla, josta aistii myös appelsiinin kuorta, omenaa sekä eksoottista hedelmää. Mehukasta ja pitkää jälkimakua tukee mainiosti viinin hyvä hapokkuus ja eloisuus.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kolmelta eri tarhalta syyskuun viimeisellä sekä lokakuun ensimmäisellä viikolla. Tarhojen maaperä on sekoitus, liuske-, kalkki- ja fossiilikiveä. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viiniä kypsytetään vanhoissa, pienissä tammitynnyreissä 3 kuukauden ajan hiivasakan päällä. Rypäleen kuoria uutetaan hetken aikaa alkoholikäymisen alussa, mikä tuo viiniin upean tekstuurin. Viiniin ei lisätä lainkaan sulfiitteja.Waiting for Tom viinit ovat omistettu Domaine Matassan Tom Lubbelle, sekä Barossa Valleyn Tom Shobbrookille keiden luona Stefanie on ollut opettelemassa viininteon saloja.

Ruokasuositus: Runsaan makumaailman omaavana tapauksena toimii monenlaisten herkkujen kanssa. Muun muassa yrtein marinoitu ja grillattu kevätkananpoika voimakkaan salsan kanssa tarjoaa toimivan liiton tämän hehkeän viinin seurassa.

Lisätiedot

Tuottaja

RENNERSISTAS – Susanne & Stefanie Renner

Vuosikerta

2017

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

weissburgunder, chardonnay

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifikoitu biodynaaminen
Natural