Tuoksu ja maku: Viinin tuoksu on hyvin puhdas ja klassisen aromaattinen. Voit havaita kivellisiä hedelmiä, kuten esimerkiksi aprikoosin ja nektarin tuomaa monimuotoisuutta. Paletilla viini on kuiva, mutta tuoksun hedelmäisyys antaa maussa miellyttävää pyöreyttä ja syvyyttä. Maaperän tuoma mineraalisuus kruunaa viinin upean pitkään makunautintoon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat pohjoisen Kamptalin rinteillä, maksimissaan 300 metrin korkeudessa. Maaperä on hyvin moninaista, hiekkakiveä, kalkkikiveä, punaista hiekkakiveä ja liuskekiveä. Rypäleet kerätään käsin ja ne erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa eikä se näe tammea lainkaan.
Ruokasuositus: Aromaattinen viini on erinomainen parsan seuralainen. Kokeile myös vaaleiden kalojen tai äyriäisrisoton kanssa.