Wilder satz

 
 

18.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa reilusti sitrusta, aprikoosia ja hentoa kukkaisuutta. Paletilla homma jatkuu todella raikkaana ja puhtaana, jonka aromimaailmasta löytyy keltaista aprikoosia ja omenaa, kukkaisuutta ja apllesiinin kuorta. Äärimmäisen nautittava paketti!

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Pohjois-Pfalzin rinteillä, maksimissaan 300 metrin korkeudessa. Maaperä on hyvin moninaista, hiekkakiveä, kalkkikiveä, punaista hiekkakiveä ja harvinaista punaista liuskekiveä. Rypäleet kerätään käsin ja ne erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa, jonka jälkeen se jatkaa teräksessä kypsymistä hiivasakan päällä 6 kuukautta. Viiniä ei suodateta eikä kirkasteta eikä siihen lisätä rikkiä pullotuksen yhteydessä. Etsku on veljesten isoäidin piirtämä vedos kylässä sijaitsevasta tunnetusta  nuoresta Bacchus” -veistoksesta.

Ruokasuositus: Kokeile vaikka chilillä ja korianterilla maustettujen ribsien kaverina. Menee vaivatta alas myös ilman ribsejä ja yrttejä.

Lisätiedot

Tuottaja

BRAND BROS – Daniel & Jonas Brand

Vuosikerta

2018

Alkoholiprosentti

11%

Rypälelajikkeet

müller-thurgau, chardonnay, pinot blanc, riesling, kerner

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Bockenheim, Pfalz, Saksa

Luokittelu

Natural, Sertifikoitu luomu

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,