Wilder Satz Pur

 
 

18.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa reilusti sitrusta, aprikoosia ja hentoa kukkaisuutta. Paletilla homma jatkuu todella raikkaana ja puhtaana, jonka aromimaailmasta löytyy keltaista aprikoosia ja omenaa, kukkaisuutta ja appelsiinin kuorta. Äärimmäisen nautittava paketti!

Alkuperä ja viininvalmistus: 20-25 vuotiaat tarhat koostuvat pääsääntöisesti lössimaasta, mistä löytyy myös hiekansekaista savimaata. Vuosikertaan 2019 rypäleet poimittiin elokuun lopusta syyskuun ensimmäiselle viikolle. Alkoholikäyminen tapahtui Müllerin osalta terästankeissa, missä uutettiin myös Rieslingin, sekä Kernerin kuoria yhden vuorokauden ajan. Osa viinissä käytetystä Kerneristä on vuosikertaa 2018, mikä osaltansa kävi kuorien kanssa 10 päivän ajan. Silvaner, Chardonnay, Pinot Blanc, sekä Pinot Gris saivat osaltansa lyhyen kuorikontaktin yön yli vanhoissa 500l ja 225 litraisissa tynnyreissä. Pullotus tapahtui maaliskuussa 2020.

Ruokasuositus: Kokeile vaikka chilillä ja korianterilla maustettujen ribsien kaverina. Menee vaivatta alas myös ilman ribsejä ja yrttejä.

Lisätiedot

Tuottaja

BRAND BROS – Daniel & Jonas Brand

Vuosikerta

2019

Alkoholiprosentti

11%

Rypälelajikkeet

müller-thurgau, chardonnay, pinot blanc, riesling, kerner, sylvaner, pinot gris

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Bockenheim, Pfalz, Saksa

Luokittelu

Natural, Sertifikoitu luomu

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,