Wildrosé Pur

 
 

20.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa reilulla kädellä punaisia marjoja ja kukkaisuutta. Paletilla ote on voimakas, todella intensiivinen ja eloisan fressi. Tummat punaiset marjat seuraavat makumaailmaan, johon sekoittuu kevyttä yrittisyyttä hyvän hapokkuuden kaveriksi. Voimakkuuden lisäksi viinissä on kunnolla nautittavuutta. Viinistä välittyy samaa fiilistä kuin kevyemmistä punkuista, jotka toimivat mahtavasti hyvin viilennettyinä.

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Pohjois-Pfalzin rinteillä. Maaperä on hyvin moninaista, hiekkakiveä, kalkkikiveä ja punaista hiekkakiveä. Rypäleet kerätään käsin, erotetaan rangoistaan ja murskataan kevysti. Kuorikontakti kestää 48 tuntia. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Tämän jälkeen se jatkaa kypsymistä teräksessä 5 kuukautta hiivasakan päällä. Viiniä ei suodateta eikä kirkasteta eikä siihen lisätä rikkiä pullotuksen yhteydessä.

Ruokasuositus: Viini toimii mahtavasti yhteen rasvaisten ruokien kanssa. Testaa esimerkiksi vasikanpotkaa ja sobanuudeleita.

Lisätiedot

Tuottaja

BRAND BROS – Daniel & Jonas Brand

Vuosikerta

2017

Alkoholiprosentti

10,5%

Rypälelajikkeet

Portugieser ja Pinot Noir

Tyyppi

Rose

Mesta

Bockenheim, Pfalz, Saksa

Luokittelu

Natural, Sertifikoitu luomu